Hälsans stig!

 Detta blogginlägg är tillägnat min förra hund Charlie som tyvärr inte finns med oss längre.

Jag och min förra pudel gick ofta denna fina slinga runt om södermalm, jag kan verkligen rekommendera denna promenad stå den blandas med kultur, utsikt och mycket mer.

Vad är då bättre än att besöka några av stadens många hundvänliga ställen under vår promenad. I det här blogginlägget kommer jag att tipsa om några ställen som jag har besökt tillsammans med min mellanpudel Charlie.

Först ut är Hälsans stig som sträcker sig 8.8 km runt Södermalm. Den har blivit en klassiker och är ett måste om man befinner sig på Söder. En gång per år brukar jag och Charlie göra den promenaden, gärna på hösten/vintern så man slipper tampas med sommarhettan och trängseln. Man kan gör många stopp på vägen och som ni kan se på kartan går långa sträckor längs med vatten och under sommarhalvåret kan man passa på att ta ett skönt dopp efter vägen.

Som fotgängare runt Södermalm så får man uppleva historia då man passerar många kulturinrättningar, naturformer och gamla arbetarbostäder. Under slingan kommer du passera några av söders många parker och caféer, jag Charlie stannade till på flera ställen under vandringen och njöt av både kall och varm dryck.

Jag tycker mycket om just denna slinga och kan varmt rekommendera den, håll utkik efter fler promenad tips! Har du nåt bra tips så mejla mig.

Här är min vapendragare, Charlie 6 år.

Bli medlem hos oss

Bli medlem, ta del av alla våra förmåner och hitta din perfekta livskamrat!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

• © vimedvovve.se 2021 •