Vem är jag?

Jag heter Sofie och är lycklig ägare av en Storpudeltik som heter Luna. Jag bor med min familj i Stockholms innerstad.

Jag är utbildad hundinstruktör samt viltspårsinstruktör och har gått min utbildning vid Hundens hus i Stockholm.


Bakgrund

Jag ska ge er lite bakgrund till varför jag valde att utbilda mig till just instruktör.

Min förra hund, som också var en pudel (mellan), blev illa biten av en annan hund. När veterinärerna tog emot honom visste vi inte om han skulle överleva. Några dagar senare läkte han ihop fysiskt men psykiskt var han illa däran. Han blev som en annan hund. Han blev rädd för alla större hundar och utvecklade så småningom aggressivitet mot andra hundar.

Jag fick rådet att gå till en hundpsykolog och det gjorde jag men oj vad dyrt det var. Jag tänkte direkt på situationen för pensionärer, studenter och arbetslösa. Där och då bestämde jag mig för att utbilda mig till hundinstruktör och hundpsykolg. Jag använder mig av belöningsbaserad hundträning.

Min filosofi när det gäller hundträning, kurser, privatträning och annat som vi erbjuder här på vimedvovve är att alla ska ha råd att gå hundkurser. Är man student, arbetslös eller pensionär ska det inte bli ett stort hål i plånboken efter att ha gått en kurs. Ju fler personer som kan få kunskap och utbildas inom hundägandet desto bättre för hund-Sverige. Det ska vara roligt och enkelt att ha hund.

För att få reda på mer om kommande kursstarter och andra aktiviteter inom vimedvovve – prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vi finns på Facebook och Instagram med samma namn.

Bli medlem hos oss

Bli medlem, ta del av alla våra förmåner och hitta din perfekta livskamrat!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

• © vimedvovve.se 2021 •